Visita el Berguedà i gaudeix de la neu

Visita la nostra comarca, el Berguedà, i gaudeix de la neu que tenim de les últimes nevades. Aquest any hi ha molta neu i pots fer una escapada amb la família o els amics. Rasos de Peguera és un espai per gaudir de la neu. És un lloc molt apreciat pels habitants de la comarca.

Visita espais naturals que ara estan vestits de neu. Gaudeix de moments divertits, vivint experiències úniques. Contempla les magnífiques vistes on les imatges queden reflectides en la bellesa del territori. Des de la casa rural pots arribar molt fàcilment a Rasos de Peguera. És un lloc que està a una altitud de 1836 metres. L’accés és molt fàcil i disposa d’un ampli aparcament, anomenat Sant Crist. També es pot visitar la muntanya del Pedraforca. Una muntanya única i singular del nostre territori. Un cop s’ha vist, sempre més es mantindrà en la memòria. A més, la neu entre l’enforcadura li accentua el seu propi encant.

Des de els nostres establiment rurals: Baluard, Volta i Cal Cisteller hi ha una distància de 25 quilòmetres per arribar a Rasos de Peguera i per arribar a la falda del Pedraforca hi ha 45 quilòmetres. Són un trajectes molt bonics de fer. Mentre es va arribant a l’indret escollit es va gaudint el mateix moment de les riqueses naturals que hi ha en el territori.

Quan s’arriba el lloc escollit es pot passejar, esquiar, caminar, baixar en trineu, jugar amb la neu, anar amb raquetes … Per poder gaudir al 100% d’una sortida familiar amb raquetes no hi ha res millor que llogar els serveis de professionals de la muntanya. I pels més atrevits es pot fer una sortida nocturna. Una experiència on es podrà combinar una original activitat a la muntanya amb el silenci de la nit il·luminada pels estels.

Cal tenir present que per anar a la neu s’ha d’anar ben preparat. Roba d’abric i un bon calçat!

 

 

0

Add a Comment