Oferta casa rural

Oferta per les vacances d’estiu a Cal Cisteller d’Olvan, a la comarca del Berguedà. Sí! Efectivament, nosaltres tenim una casa rural per 7 persones i aquest any volem fer una oferta perquè tu passis unes bones vacances. Concretament, és pel mes d’agost i per passar-hi una setmana, tens un 20% de descompte. Per aquest motiu, el que abans valia 1.080 euros per 7 nits, ara val 900 euros.

Oferta per la teva família i/o els teus amics. A la casa rural trobaràs a la planta baixa menjador, cuina equipada, un lavabo i una habitació amb tres llits individuals. A la primera planta hi ha, la sala d’estar, dues habitacions de matrimoni i un altre bany. A l’exterior hi ha una barbacoa i a la part del darrera de la casa rural un petit bosc per anar a passejar.

Sobretot, la idea de rebaixar el preu és que volem que tothom pugui fer vacances en una casa rural. Perquè cal desconnectar i carregar piles per començar bé la tardor. El més important de tot, és que tothom s’ha de cuidar d’un mateix per tenir una millor vitalitat i energia.

Estem a la comarca del Berguedà, el municipi d’Olvan, un lloc molt bonic per visitar. La nostra comarca té la muntanya del Pedraforca i Rasos de Paguera. A més a més, pots fer diferents rutes com la via verda de Cal Rosal a Pedret, és una ruta molt fresqueta perquè passa pel costat del riu Llobregat.

Altres espais molt bonics per visitar són els museus. Com per exemple, el museu del Ciment  de Castellar de n’Hug. Els Jardins Artigas un lloc diferent i original per veure. Així doncs, a part de gaudir de la pròpia casa rural també podràs gaudir de la comarca.

En un resum, vols gaudir de l’oferta? Només cal que truquis per demanar informació al telèfon 670713939, jo soc Maria Àngels.

Oferta-agost

Cal Cisteller

0

Añadir un comentario