Biosphere és garantia del turisme sostenible

Biosphere Responible Tourism és la marca que reconeix a les certificacions que compleixen amb els requisits del Sistema de Turisme Responsable. És una implementació voluntària. Nosaltres, vam apostar-hi amb els ulls tancats. Hem sigut la primera casa de turisme rural del Berguedà en obtenir aquest reconeixement. Un reconeixement del compromís que hem obtingut per oferir-vos la nostra casa rural seguint els criteris de la sostenibilitat. 

Biosphere suposa una garantia de sostenibilitat quan es vol fer turisme rural a casa nostra. D’aquesta forma podem donar a conèixer els nostres recursos naturals i culturals de la nostra comarca, el Berguedà. Apostem per potenciar l’economia local. Mitjançant diferents disciplines enfoquem els mateixos esforços per aconseguir la preservació del medi ambient.

Un dels reptes més importants d’avui en dia, és la responsabilitat . El model de turisme sostenible implica a totes les parts per fer que el destí sigui millor. S’ha de preservar el patrimoni, mantenir les tradicions i conservar les riqueses naturals. 

En concret, es contemplen requisits relatius a:

  • Protecció del paisatge (minimitzant l’impacte visual)
  • Gestió i control de l’energia (llum, aigua…)
  • Gestió i control dels residus
  • Gestió i control de consums de productes i serveis
  • Gestió i control d’emissions
  • Control de la contaminació acústica (minimització de sorolls)

D’aquesta forma garantim la qualitat i seguretat en el servei que oferim. Expliquem les actuacions responsables que portem a terme per fomentar el coneixement i el respecte cap el nostre territori.

Cal treballar el present pensant pel futur!

Casa-rural-Bergueda-turisme-distintiu-biosphere

0

Add a Comment