Escape room a la comarca del Berguedà

Escape room és una activitat per adults que es pot fer mentre passes uns dies a la casa rural. El turista busca tranquil·litat però també li agrada la xispa de l’aventura. En la nostra comarca, el Berguedà, tenim varis llocs que ofereixen aquesta activitat. 

Escape room és un joc. Els jugadors, normalment en grups de 4 o 6, comencen tancats en una habitació i es va passant diferents sales. Han de fer servir els elements que es troben per resoldre una sèrie de trencaclosques i escapar abans que s’esgoti el temps de què disposen. Normalment es pot fer en una hora o una hora i mitja.

És una activitat ideal per passar una estona diferent. Les diferents estances tenen enigmes i objectes estranys. Un cop començat s’inicia una emocionant aventura. L’objectiu és poder superar els diferents reptes abans que s’acabi el temps.

Dins del joc el que importa és la lògica. S’ha de poder trobar les claus, investigar, resoldre enigmes, trobar objectes fins poder arribar el final. Tot plegat està relacionat amb el fil d’una història. És una experiència interactiva, però al mateix temps és real. 

A Gironella

 • Tenim el Room Escape Hostal 83. És un lloc que representa un hostal abandonat, fa 50 anys. Des del moment que hi passen coses … Utilitzant la lògica i estratègia es podrà sortir de l’hostal superant els obstacles.

A Berga

 • També hi ha Insomnia. Està format per 2 Rooms Escapes, El cóctel del doctor i Xperiment. Són dues activitats que es poden fer per separat. Si es volen fer en una mateixa estada s’aconsella fer primer la del Còctel del Doctor i després Xperiment… De tots dos es posa en comú les escenes de tensió pensant en la diversió dels visitants.

A Cercs

 • A l’octubre s’iniciarà, per uns dies concrets, Horrorland. Serà el primer parc d’atraccions de terror (scream park) del sud d’Europa. Serà un concepte d’oci i entreteniment de terror. Tindrà 5 experiències repartides en les naus del polígon industrial de Cercs, sota l’antiga central tèrmica.

T’animes??

3

Comments

 1. Greg Escaper  setembre 7, 2019

  Escape room as an activity is a lot of fun, and if you’re not participating in an escape room any time soon, then you’re missing out on one of the best times of your life. If you don’t believe me, ask my friends.

  reply
  • Mª Àngels  setembre 8, 2019

   Greg Escaper, thanks for your opinion

   reply
 2. Alex Exit  desembre 2, 2019

  You can enjoy a variety of themes as you play this game. Few of the themes of this game include

  • Superhero
  • Zombie
  • Clown
  • Prison Escape
  • Bank Heist
  • Supernatural history

  You can enjoy an immersive gaming experience by choosing the right theme. You will be capable of making the most of your free time by choosing the right theme for your escape hour game.

  reply

Add a Comment