Web del nostre xai criat a pagès

Web del nostre xai. Nosaltres som agricultors i ramaders. Tenim un entorn de camps i boscos per pasturar el nostre ramat. Sabem que fem un xai de molt bona qualitat i per això vam decidir fer venda del nostre producte agroalimentari. Un producte de proximitat amb història pròpia. Un xai criat de forma tradicional. 

Web redissenyada. Ja teníem una web de Xai de Ferreres però no s’adaptava als dispositius mòbils. Volíem una web actual i que es pogués comprar de forma fàcil el nostre xai. Un espai on també hi volíem explicar els avantatges de venir a comprar el xai a casa nostra. Receptes per fer en qualsevol moment. Donant idees per cuinar-lo de diferents maneres aprofitant-ne totes les parts del xai. Cal tenir un bon receptari perquè sempre vingui de gust menjar xai.

És un projecte que té pocs anys. Amb la venda per Internet volem donar a conèixer el nostre xai i el nostre estil de vida. Una manera de fer tenint en compte els tres eixos de la sostenibilitat:

  • Mediambiental, ens agrada conservar el nostre entorn.
  • Sociocultural, gaudim de les nostres tradicions i fem poble.
  • Econòmic, millorem en qualitat de vida.

Esperem que la nova web us agradi tant com a nosaltres. No dubteu d’enviar-nos les vostres opinions. Estem contens de poder fer la venda online del nostre producte agroalimentari. Podeu triar per comprar-lo quan estigueu a la casa rural: Baluard, Volta o Cal Cisteller, o bé, de forma còmode des de casa vostra per menjar-lo on vulgueu. Podreu realitzar una comanda a qualsevol hora del dia, des de la nostra plataforma de comerç electrònic. El podem servir qualsevol dia de l’any i a l’hora que quedem.

Nosaltres treballem els 365 dies de l’any!

 

0

Add a Comment