Experiència, la granja i un caramel

Experiència de poder veure i ajudar els petits animals de la granja. El premi final per als ajudants és un caramel tou del color que ells mateixos podran escollir.

L’experiència que oferim en els nostres establiments volem tenir en compte als petits de la família. Oferim un valor afegit. Nosaltres també som ramaders i agricultors. A vegades hi ha ovelles que no tenen prou llet per poder alletar els seus propis xais. Cada dia preparem un biberó per a aquests xais i d’aquesta manera els ajudem amb la seva alimentació.

Els nens i nenes que s’allotgen amb les seves famílies en els nostres establiments poden preparar el biberó per als xaiets. Mirem que la temperatura de l’aigua estigui una mica calenta. Posem llet en pols i remenem fins que no quedin grumolls. Fem suficient llet per als xaiets que hi ha al moment. Normalment són dos o tres. Omplim el biberó i la resta ho portem amb la galleda. Estan molt contents, els nens i els xais. És una experiència molt divertida. Els pares estan encantats de veure i fotografiar cada moment.

En acabar de donar el biberó a la sala de nadons podem veure a altres ovelles amb els seus petits. És el moment de poder captar l’instant en què un xai s’alleta de la seva mare. La tendresa de les ovelles amb els seus petits. Normalment les ovelles tenen un xai, en el nostre ramat hi ha moltes ovelles que tenen dos o tres xais, són ovelles de part múltiple.

Després anem a veure les gallines. Obrim la porta perquè surtin a menjar petites herbes. Les deixem una estoneta i després com estan molt bé no volen tornar a entrar. Els petits ajudants les han d’agafar i entrar les gallines al seu corral. D’aquesta manera poden tocar i acariciar les gallines, a elles els agraden molt els nens, són molt tendres.

experiencia-caramel-xai

Arriba el final de les experiències amb els animals de la granja. Els petits ajudants tenen el seu premi, un dolç caramel tou!

 

1

Comments

Add a Comment