Casa-Rural-con-barbacoa

Casa rural amb barbacoa

Casa rural i barbacoa, és la combinació indispensable per una estada en un entorn rural. Els grups quan passen uns dies a la casa rural els hi agrada coure carn a la barbacoa. Per això, en el moment de fer turisme rural es busca que la casa tingui un bon lloc per fer una barbacoa.

Casa rural és un lloc per poder fer una bona barbacoa, una manera diferent de cuinar la carn. A qualsevol època de l’any es ...

Continuar llegint →
recicla-casa-rural-bergueda

Recicla per la conservació mediambiental

Recicla a la casa rural per preservar el medi ambient. S’ha de poder compaginar el temps d’oci amb bones pràctiques i bons hàbits. Aplicar rutines per ajudar a baixar el ritme de generació de residus.

Recicla ara pensat per un futur. Fent turisme rural es pot gaudir de l’estada i contribuir en el nostre entorn. Si triem correctament evitem llençar productes que embruten i malmeten l’entorn natural. Disposem dels contenidors de reciclatge per fer més fàcil la Continuar llegint →

Escape-room-bergueda-casa-rural

Escape room a la comarca del Berguedà

Escape room és una activitat per adults que es pot fer mentre passes uns dies a la casa rural. El turista busca tranquil·litat però també li agrada la xispa de l’aventura. En la nostra comarca, el Berguedà, tenim varis llocs que ofereixen aquesta activitat. 

Escape room és un joc. Els jugadors, normalment en grups de 4 o 6, comencen tancats en una habitació i es va passant diferents sales. Han de fer servir els elements que es troben per ...

Continuar llegint →
Merlès-casa-rural

Riera de Merlès, per gaudir de la natura

Riera de Merlès és un lloc ideal per passar una bona estona. És un espai protegit d’interès natural. Es pot anar en qualsevol moment de l’any, però, ara que és estiu és genial. Estar amb la natura, a la fresca i en espais tranquils fa més agradable els moments de forta calor. És una zona per anar-hi amb amics o en família.

Riera de Merlès és un llarg espai natural per poder-s’hi donar un bany. El seu curs passa ...

Continuar llegint →
Berga-patum-2018

Patum a Berga el 2018

Patum 2018. Comencen les festes de la Patum que es celebren cada any a Berga, capital de la comarca del Berguedà. És una festa que coincideix amb la data de Corpus Christi, es celebra des del segle XIV. L’any 2005 es va proclamar Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Patum, és una festa on predominen els sentits i els sentiments. Mitjançant les diferents melodies els “patumaires” ballen amb les comparses:
• El Tabal és el pregoner de la festa
Continuar llegint →

Casa-rural-bergueda

Biosphere és garantia del turisme sostenible

Biosphere Responible Tourism és la marca que reconeix a les certificacions que compleixen amb els requisits del Sistema de Turisme Responsable. És una implementació voluntària. Nosaltres, vam apostar-hi amb els ulls tancats. Hem sigut la primera casa de turisme rural del Berguedà en obtenir aquest reconeixement. Un reconeixement del compromís que hem obtingut per oferir-vos la nostra casa rural seguint els criteris de la sostenibilitat. 

Biosphere suposa una garantia de sostenibilitat. D’aquesta forma podem donar a conèixer els nostres ...

Continuar llegint →
visita-rasos-peguera-Berguedà

Visita el Berguedà i gaudeix de la neu

Visita la nostra comarca, el Berguedà, i gaudeix de la neu que tenim de les últimes nevades. Aquest any hi ha molta neu i pots fer una escapada amb la família o els amics. Rasos de Peguera és un espai per gaudir de la neu. És un lloc molt apreciat pels habitants de la comarca.

Visita espais naturals que ara estan vestits de neu. Gaudeix de moments divertits, vivint experiències úniques. Contempla les magnífiques vistes on les imatges queden ...

Continuar llegint →
Web-xai-turisme-rural-bergueda

Web del nostre xai criat a pagès

Web del nostre xai. Nosaltres som agricultors i ramaders. Tenim un entorn de camps i boscos per pasturar el nostre ramat. Sabem que fem un xai de molt bona qualitat i per això vam decidir fer venda del nostre producte agroalimentari. Un producte de proximitat amb història pròpia. Un xai criat de forma tradicional. 

Web redissenyada. Ja teníem una web de Xai de Ferreres però no s’adaptava als dispositius mòbils. Volíem una web actual i que es pogués ...

Continuar llegint →
Temporada-rural-olvan

Temporada de codonys, recepta d’allioli

Temporada de codonys per fer la recepta d’allioli de codony. Es pot fer a la tardor. És quan podem agafar els codonys de l’arbre. Quan es va en una casa rural amb la família o els amics també es pot posar en práctica receptes. En aquesta entrada de blog vull oferir la recepta que jo utilitzo.

Temporada per fer una recepta que faig servir en qualsevol àpat. És molt pràctica i fàcil de fer. Ja sé que aquesta entrada ...

Continuar llegint →
Pedraforca

Pedraforca la muntanya del Berguedà

Pedraforca és una emblemàtica muntanya de Catalunya situada en la comarca del Berguedà. El nom té una estreta relació a la seva forma. És una muntanya singular per seva forma. La seva estructura té el aspecte de forca i està feta de pedra. 

Pedraforca és una muntanya màgica, conquista a les persones que la poden veure i qui la puja s’enamora de la seva bellesa. Està situada entre Saldes i Gósol, a l’alt Berguedà. El seu punt més alt ...

Continuar llegint →
Page 1 of 3 123