Aroma a la casa rural i el seu entorn

Aroma a la casa rural, és poder gaudir dels sentits. Quan un grup d’amics o familiars decideixen fer una escapada en una casa rural podran experimentar el despertar dels sentits. En l’entorn de la casa rural hi ha les olors de la natura. Els colors que ressalten i destaquen per cada estació de l’any. L’ambient es pot percebre a flor de pell. I també, l’actitud de passar una agradable estada amb els amics o familiars equival a gaudir d’un bon aroma.

Aroma que es pot trobar fent turisme rural. És l’olor de les flors de la natura. Després de la pluja es pot olorar el bosc i el verd de la vegetació. Experimentar la sensació de percebre les olors és una experiència única que s’ha de viure quan s’està envoltat de natura.

En l’interior de la casa rural tindrem l’aroma de la llar de foc. És la fragància agradable d’una tassa de cafè. Fora olorarem la barbacoa. Sentits on l’actitud és de relax i tranquil·litat. Quan es decideix anar en una casa rural es busca l’essència de les coses bàsiques. Percebre la matèria primera de l’entorn en combinació del comfort de l’allotjament. L’aroma no s’ha de buscar es troba. 

L’aire ens convida a connectar amb la natura i oblidar-nos del soroll i l’estrés de la ciutat. És l’oportunitat de poder recarregar les piles amb bones sensacions que desprèn l’ambient rural. És l’oxigen que es necessita per tenir força davant de les adversitats del dia a dia.

La llum natural dóna sensació d’espai i salut d’essència. Totes les sensacions són per gaudir de l’estada en qualsevol dels nostres establiments: Baluard, Volta i Cal Cisteller.

No hi ha res més bonic que la senzillesa del que a vegades no veus però si que es percep. No hi ha fotos que valguin, l’aroma és una experiència única!

Aroma-turisme rural

 

0

Add a Comment